Sångglädje

Bloggårets sista bokstäver!

19 december, 2016

Jahopp, då blir det sista tankarna för det här året… Vad hittar man på då?

Ett tokroligt energifyllt inlägg om hur vi är som vi är i sången och i livet? Att vi får kämpa utifrån de redan invanda mönstren? Där har jag underlag så det räcker och blir över! Kanske får bli efter nyåret ändå…

Nej, det får nog helt enkelt bli en liten reflektion över halvåret. Kanske att jag till och med kan avrunda hela året?

Är livet enkelt? Nej. Finns det glädjestunder ändå? Ja. Är det som en dans på rosa moln att följa sina drömmar? Ha, ha! Hur kunde jag ens tänka tanken. Är det ändå värt det? Tusen gånger om. Vart tar jag mig härifrån? Framåt.

Att fortsätta sätta en fot framför den andra, trots att jag stundtals faktiskt tvivlar på min förmåga, har blivit mitt rättesnöre. Det räcker med ett pyttelitet steg men framåt ska jag baske mig.

”Keep on swimming” som Doris sjunger i Hitta Nemo. Precis så. Ge inte upp. Fortsätt leka, utforska och vara nyfiken! Även om jag vid några tillfällen har slitit mig i håret och skrikit ”JAG VILL HA FACIT!!!” vore det väldigt tråkigt om det hade funnits något.

Nästa stund har jag dessutom fångats upp av någon klok person som låtit mig ventilera och bolla idéer. Då har jag hittat vägen igen.

Målet: Att sprida sångglädje! Vägarna dit kan slingra sig på olika sätt. Facit finns inte. Jag fortsätter att prova mig fram.

Nu börjar bloggåret dra sig mot sina sista bokstäver. Ett stort och ödmjukt TACK till er som läser den! Tack för den kärlek som jag får tillbaka.

Med facit i hand vet jag att jag dyker upp igen när jag dyker upp (håll utkik efter Trettonhelgen).

Jag ser fram emot 2017. Det ska bli spännande att inte veta vart vägarna bär då heller. Målet är stort. Vägarna är många.

Jag önskar er en God Jul och ett väldigt Gott Nytt år!