Okategoriserade

Naturen

18 juli, 2016

Utmaning nr 2

Denna vecka ska du Helene få utmanas i något som du gör alldeles för sällan. Sjunga i naturen. Det kan vara i skogen, vid någon form av vatten, på ett berg eller på någon åker någonstans! Utmaningen är utförd när du har sjungit minst 10 minuter i någon av de miljöerna. Det räknas inte att sjunga en trudilutt i skydd bakom bildörren av rädsla för vildsvin, älg, varg eller björn. Det räknas bara om du är i själva miljön.

Jo, men så är det ju lite… Jag är ju rädd för vissa djur när jag är i skogen själv. Jag tror att det beror på att jag lider av alldeles för bra fantasi. Fantasi är fantastiskt i de allra flesta fall men när det kommer till mörker och att vara ensam i naturen då är det mest en last. Jag älskar att vara i naturen och jag älskar mörker. Bara jag har någon med mig och att det är tänt när jag går och lägger mig, ha, ha! Denna utmaning ska jag nog maxa. Jag ska våga vara själv! Utmaningen är antagen!