Sångglädje

Underbara ledighet

8 juli, 2016

Även om jag har ett roligt jobb, som också är en hobby, ska det bli skönt att gå på semester! Att känna att jag gjort klart så mycket som jag hann med är en go känsla. Det spelar ingen som helst roll att jag skulle ha velat hinna med ytterligare lite till, för nu ska jag vara ledig. I ärlighetens namn hann jag med väldigt mycket. Känslan är fantastisk!

Det är nästan som om hela världen ligger för mina lediga fötter. Möjligheterna känns oändliga (inom vissa ekonomiska ramar möjligtvis, ha, ha!). Oavsett hur vädret blir eller vilka semesteräventyr som vi hittar på lovar jag att vara närvarande. Jag ska skratta hejdlöst när jag tycker något är roligt och låta mig själv gråta en skvätt som ”Lille skutt” om jag behöver. Jag ska sjunga när och om jag känner för det! Då blir det den lyxigaste ledigheten.

För att krydda till vardagen lite tänkte jag ge mig själv en sång-utmaning varje vecka här på bloggen. Utmaningen ska göras minst en gång den veckan det gäller men den får gärna utföras samtliga veckor och hur många gånger som helst. Om jag känner för det. Vill du haka på får du gärna skriva hur det gick i kommentarerna =) Själv kommer jag att skriva ett inlägg om hur det gick när jag är tillbaka igen.

Nej, nu återstår bara att ta av mig kragen som jag sytt ihop med alla ”ska bara” och ”jag hinner inte” under året. För att citera en grymt trevlig och härlig person som jag älskar säger jag ”Den här semestern ska jag vara mer ledig än jag varit på länge”. Om inte i tid, så helt klart i inställning!

Jag önskar er alla en riktigt fin och energigivande sommar! // Helene