Sång och forskning

Mer testosteron till folket

25 maj, 2016

Rubriken och bilden kanske yttepyttesuperduperlite antyder att jag möjligtvis tycker att vi borde blir mer manliga generellt sett… Ni som kom in på sidan bara för att få läsa om muskulösa pumpade testosteronstinna män sätter kanske kaffet i halsen när jag säger det blir inget med det! Ni får helt enkelt hitta någon annan sida att få den informationen på.

Här ska det pratas körsång.

Fast jag tycker faktiskt så som jag skriver. Mer testosteron till folket. Rubriken får stå kvar.

Testosteron är nämligen väldigt bra på att hjälpa till att förnya våra celler. Fantastiskt för alla delar i kroppen och väldigt bra att ha med andra ord!

I en grupp människor som är känsliga för gruppdynamik och stress gjordes en svensk studie för några år sedan. Det gällde patienter med IBS (känslig tarm). När de fick sjunga tillsammans i kör en gång i veckan kunde man se att testosteronhalten ökade.

Tänk vad enkelt och vilket roligt sätt att blir friskare och mer hälsosam på. Ut och sjung gott folk. Se till att få ett ordentligt testosteronpåslag i dag. =)

Läs gärna mer om testosteron och körsång i denna artikel.