Hinder i vägen?

Att det ska behöva krångla så evinnerligt!

5 mars, 2016

Jag är inte alltid en så tekniskt lagd person. Även om jag tycker att jag ofta lyckas!

Just nu håller jag på att spela in lite grejer till min undervisning och använder mig av ett välrenommerat “bra” inspelningsprogram för att jag ska slippa alltför mycket strul. Det är bara det att inget fungerar när jag ska ge mig på denna uppgift! Jag blir tokig! Nu kommer säkert någon at tänka “har hon kollat det här innan hon startar eller har hon klickat i den rutan” och det lovar att jag att jag har. Någon gång!

Jag har tur som har en man som är van att använda liknande program och verkar ha magiska händer när det kommer till datorer. Han behöver bara sätta sig och klicka på rec och så fungerar det. Oförstående inför min frustration!

Vi ställer in allting så att det ska fungera. Jag tar inte bort en enda pryl och ser till att inte klicka någonstans innan jag avslutar det. Ändå fungerar det ALDRIG när jag öppnar programmet nästa gång!! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG????!!! JAG HAR JU INTE ÄNDRAT NÅGOT!!

Det som skulle ta en halvtimme tar istället tre timmar (om jag nu inte har assistans på plats hemma)! Jag har snappat upp ett och annat och har haft lektioner i att använda programmet och ändå är det som att det ska trilskas värre än en envis åsna så fort jag står på egna ben. Det där programmet skrattar sig säkert blått av andnöd åt mina tafatta försök att felsöka och mina psykbryt. Det sover säkert alldeles gott därefter när det inser att det ännu en gång vunnit och leder med typ 1000-0.

Jag blir bara så trött!

Har jag gett upp?? Absolut inte! Någon gång ska jag vinna och börja vända matchen. Starkare och klokare med vetskapen att jag har gått på varenda nit i världshistorien. Det kommer inte att kunna lura mig så himla länge till!

Jag är så vansinnigt frustrerad just nu att jag VÄGRAR att härleda detta till sången PUNKT! (Ni kan dock veta om att detta har hänt mig titt som tätt i sången också. Sent fick jag lära mig det smarta sättet att öva på – kanske att jag berättar om det när jag lugnat ner mig. Tidigare hände det ofta att jag lyckades trampa upp ett hål av fel som jag hade stora bekymmer att ta mig upp ur när jag skulle lära mig en ny svår låt). Nu ska jag tycka synd om mig själv och vara väldigt arg! TACK OCH HEJ!