Sångglädje

Vad hände med nyårslöftet?

26 februari, 2016

Jo, jag tänkte rannsaka mig lite och göra en uppdatering. Jag lovade ju mig själv att jag skulle unna mig lite sångstunder ofta, som inte hade något annat syfte än att de skulle få mig på bra humör. Det är lätt att man snöar in i teknikövningar och utvecklingstänk, vilket också är väldigt roligt men det här löftet handlade snarare om välmående.

Jag har sjungit av hjärtans lust väldigt ofta. Nästan varje dag =)

Tunga tankar har fått lindras och glädjeämnen har förstärkts. Jag tycker att det är något väldigt befriande med strukturen i musik. Harmonier och texter hjälper en att känna känslor samtidigt som det blir väldigt koncentrerat till några minuter. Ofta lyfter låten med ett stick/brygga och man kan ge gärnet i sista refrängen. Genialiskt på något sätt. Lättat hjärta varje gång oavsett hur humöret var när jag började =)