Okategoriserade

Fullkomlig eufori!

8 februari, 2016

Ni vet känslan när man vaknar med övertygelsen om att i dag sitter det baske mig i kroppen? Just denna dag kommer det gå så himla enkelt och lätt. Uppladdningen är total.

Stunden infinner sig. Nu är det äntligen dags. Livet leker! Anouks ”Nobody´s wife” får dammas av lite grann.

Dags för första versen. Oj då, jag hade nog kunnat hoppa över Kinesiska muren med den övertändningen… Ja, ja släpp det och gå vidare. Tagga ner några hekton och hoppas att det bättre till refrängen. Njae inte riktigt. Texten sitter inte riktigt som jag vill och övertändningen släpper fortfarande inte. Ska jag ge upp och skita i allt? Nu är det visst dags för andra versen. Ok jag kör väl lite till då.

Bubblande energi och lagom anspänning. Äntligen! Som jag längtat! Refrängernas belt/edge/skrik eller vad man vill kalla det sitter som en smäck och jag känner hjärtat slå så hårt att jag nästan tror att jag ska föda barn. Allt bara stämmer.

Färdig. Vilken utmattning både känslomässigt och fysiskt! Rösten är pigg och fräsch och vill bara sjunga mer. Känslorna fullkomligt skriker av eufori. Kroppen återhämtar sig snabbt. Jag fortsätter. Dagen lyser i ett lyckorus.

Det är riktigt fint när allt bara klaffar. Humöret blir på topp och det känns som att kroppen hamnar i balans. Det var en bra gårdag vill jag lova.