Hinder i vägen?

Skenet kan bedra….

5 februari, 2016

Här kommer ännu ett inlägg om mat-affären. Apelsinerna ligger fint och ordnat i sin skål. Vägen dit var desto mer kaotisk…;)

Härom dagen skulle jag veckohandla lite snabbt och enkelt tänkte jag. Jag hade bråttom hem för att avlösa maken som skulle i väg. Jag parkerade bilen, avböjde vänligt men bestämt ett trevligt samtal med ett par kollegor som jag hittade vid ingången. Letade i en evighet efter sonens tandkräm som gör att man inte får munblåsor. Skit också, den var slut. Sprang vidare. Nej, jag missade tvålen. Sprang tillbaka. Höll modet uppe. Packade all frukt och alla grönsaker. Skulle väga allt på vågen och sätta på klisterlappar. Neeej! Apelsinpåsen gick sönder! Dubbelskit! Andas, andas djupt och lungt hela tiden… Äntligen klart. Snabbetalning i självscanningskassan. Nej, vad hände?? Fel kod? Attans, jag glömde byta kort. Gör om, gör rätt. Snabbt hissen upp till tredje parkeringsplanet. Insåg att jag tog fel hiss och hamnade längst bort från min bil. Men var hade den tagit vägen? Hade hissarna olika våningsplansknappar? Åkte till samtliga våningsplan innan jag insåg att jag inte hade min gamla vanliga bil. Jag hade ju den nya som jag knappt lärt mig ställa in sätet på. Äntligen kunde jag åka hem. Gick det snabbt? Nej. Maken fick ta med sig barnen…

Effektiva Lisa – det är jag! Hur många gånger har jag inte upplevt samma sak med sångövning?? Viljan är så stark att jag bara SKA lyckas. Resultatet blir forcerat och jag får börja om. Gör om gör rätt. Ta det lugnt för guds skull!