Sångglädje

Kraftigt försenat nyårslöfte…

25 januari, 2016

Livet rullar på i snabb takt. Om man skulle försöka sig på några förändringar i sångarlivet lagom till sommaren? Göra något nytt? Kanske lära mig sjunga någon musikstil som jag aldrig provat? Ta tag i den där kolloraturen som jag alltid velat kunna? Strupsång verkar coolt och jag känner ju faktiskt en kille som kan. Jag kanske skulle fråga honom om lektioner? Eller de där röstövningarna som jag tänkt att jag ska göra lite av varje dag? Är det kanske dags nu?

Vi avverkade nyårsfirandet för flera veckor sedan och jag hann inte med att ge några nyårslöften (fast egentligen glömde jag nog bara av det). Jag kanske ska göra det nu istället? Det är inte så illa att vara några veckor sen. Jag behöver ju inte rivstarta direkt. Ett par, tre veckor in på året går säkert lika bra.

Då gäller det bara att bestämma sig. Vad ska min grej för sommar 2016 bli? Tjohoo ”Ny grej 2016” du är välkommen! Men, vad blir det? Bestäm dig då. Nu. Tomt… Kanske får ta en banan och fundera lite.

Nej, det blir nog inget löfte av dem tror jag. De projekten får bli för att jag vill och när jag vill. Däremot har jag länge tänkt att jag ska sjunga lite mer av det jag har lust till för stunden. Lite och ofta. Inte bara öva inför projekt eller för att det vore bra för mig. Att prioritera fem minuter bara för mig själv varje dag kan vara utmaning nog. Så får det bli. Nu har jag bestämt mig! Med lusten kommer motivationen? Vi får väl se. Jag återkommer och berättar!